Bejelentkezés

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Egységes Nyilvántartási és Azonosítási Rendszeren (ENAR) keresztül elérhető listák esetében a reggeli, délelőtti órákban átmeneti fennakadások tapasztalhatóak.

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.


Üdvözöljük a NÉBIH Ügyfélprofil Rendszerének felületén.
A belépéshez, kérjük, nyomja meg a „Bejelentkezés” gombot. A felületre a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) segítségével, többek között ügyfélkapus azonosítással is bejelentkezhet. Ügyfélkapus hozzáférést bármelyik Kormányablakban igényelhet személyesen. Ha elfelejtette jelszavát, az alábbi linken igényelhet újat: https://ugyfelkapu.gov.hu/elfelejtett-jelszo
A NÉBIH Ügyfélprofil Rendszerébe való belépés után lehetősége van az élelmiszerlánc-felügyelettel kapcsolatos elektronikus ügyintézésre.
NÉBIH Ügyfélprofil Rendszerében való elektronikus ügyintézésre csak KAÜ-s azonosítással történő belépést követően van lehetőség, azonban a rendszer felületén található ügykatalógus megtekintése bejelentkezés nélkül is biztosított ide kattintva.
A támogatott böngésző típusok: Google Chrome, Mozilla Firefox böngészők legfrissebb verziója.
A rendszer használati útmutatóját itt tekintheti meg.
Az üzemszünettel és üzemzavarral kapcsolatos információkról itt tájékozódhat.
Az elektronikus ügyintézési tájékoztatót itt tekintheti meg.
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a NÉBIH a személyes adatait a GDPR rendelkezéseinek megfelelően kezeli. További információért kérjük olvassák el a NÉBIH vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatóját.
További kérdés esetén keresse fel a NÉBIH ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
telefonszám: 06-1/336-9000; 06-1/336-9024
email: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu; felugyeletidij@nebih.gov.hu